e
Banner

Etiketler: ticari araclar



Iveco lojistik süreçlerini proaktif iş ortaklarıyla yönetiyor


Yayın: 21-04-2016
Kategori: Otomotiv

Iveco Türkiye Ticari Araç Lojistik Müdürü Nalan Gündüz, araç ve yedek parça lojistiği konusunda; rekabet ve maliyet avantajları yaratan, süreç değişikliklerine ve iyileştirme ihtiyaçlarına dönük dinamik çözümler geliştiren, sektöründe uzman firmalardan hizmet aldıklarını söylüyor. 




Krone’den Türkiye’nin ihracatına büyük katkı


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Krone, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2016 yılı ilk 1000 ihracatçı firma listesine otomotiv sektöründe 64’üncü, tüm firmalar arasında ise 602’nci sıradan girdi. Krone, ihracatını geçtiğimiz yıla göre yüzde 250 oranında arttırdı.




Taşımacılığın 70 yıllık tecrübesi filosunu Tırsan ile büyüttü



Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin en köklü firmalarından Ars-Pet Uluslararası Nakliyat 10 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus ile filosunu büyüttü. Sektörde 70 yıllık tecrübesi bulunan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, “Müşterilerimiz bizden, biz de Tırsan’dan memnunuz. Filomuzun tamamı Tırsan ve bu işbirliğimiz devam edecek” dedi. 




Tekstil taşımaları için Tırsan’ı tercih etti



Balkan ülkelerine yönelik tekstil taşımacılığı yapan Peyiç Transport, filosunu Tırsan ile güçlendirdi. Peyiç Transport Yönetim Başkanı İsmet Peyiç, butik hizmet veren bir firma olduklarını, bu nedenle doğru araç seçiminin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 




Renault Trucks, Türkiye hedefini ilk üç olarak belirledi



Yeni yapılanması ile Türkiye’de ticari araçlar sektöründe hedeflerini büyüten Renault Trucks, üst düzey yönetici kadrosuyla sektörü değerlendirdi. Renault Trucks, 16 ton ve üzeri ağır ticari araçlar pazarında Avrupa’da beşinci sırada yer alan Türkiye’de ilk üç Avrupalı üretici arasında olmayı hedefliyor. 




OKT’den tehlikeli madde taşımacılığı için 20 farklı ürün seçeneği


Yayın: 28-08-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Sıvı tehlikeli madde taşımacılığında 3 bin litreden 54 bin litreye kadar 20 farklı tipte proje ile Türkiye’deki en geniş, ADR’li tank tasarım tip onayına sahip tek üretici olduklarını söyleyen OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, “54 bin litre hacimli tasarım onayı ile ADR’li tanker grubunda en yüksek kapasiteli tanker üretimini gerçekleştirmiş olduk” diyor. 




Ford Trucks, Afrika hamlesine Mısır ile devam ediyor


Yayın: 20-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, yurtdışındaki bayi yapılanmaları ile uluslararası pazarda güçlenmeye ve büyümeye devam ediyor. Ford Trucks, son olarak Afrika’nın en önemli ticaret merkezlerinden Mısır’ın başkenti Kahire’deki yeni bayisi ile Afrika’daki yapılanmasını bir adım daha ileriye taşıdı.




Solmaz Nakliyat’a, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici


Yayın: 07-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Yaklaşık 40 yıllık geçmişi ile Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü markalarından Solmaz Nakliyat, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici alarak, araç filosunu daha da güçlendirdi. Ağırlıklı olarak yurtiçi nakliyede kullanılacak olan MAN çekiciler, 3 yıllık BuyBack (geri alım garantisi) ile alındı. 




Tırsan, Kässbohrer’in 125. yılını kutladı



41 yıldır aralıksız Türkiye’nin lideri ve Almanya’ya doğrudan yatırım yapan ilk ve tek treyler üreticisi Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Alman Kässbohrer’in 125. yılını 13 ve 14 Haziran 2018 tarihinde, şirketin 1893 yılında kurulduğu Ulm şehrindeki üretim tesisinde düzenlenen iki günlük etkinlikle kutladı. 




Işıklar Ağır Nakliyat son yatırımında da MAN TGX çekicileri tercih etti


Yayın: 13-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Yaklaşık 40 yıllık köklü geçmişi ile yurtiçi ağır nakliye ve özel proje taşımacılığının önemli firmalarından Işıklar Ağır Nakliyat’ın 10’u MAN olan 30 araçlık filosunu iki çekici ile daha da güçlendirdi. Son yatırımında da MAN’ı tercih eden Işıklar Ağır Nakliyat, iki adet TGX 33.580 6x4 çift çeker çekici aldı.